Εταιρικό προφίλ

H Systems Software Support Ltd ( 3S Ltd), ιδρύθηκε το 1983 και έγινε γνωστή ως εταιρεία κατασκευής προγραμμάτων και παροχής ολοκληρωμένων μηχανογραφικών λύσεων με ειδίκευση στην κατασκευή λογισμικού για τουριστικές επιχειρήσεις.

Όλα αυτά τα χρόνια, η 3S παρέχει τις καλύτερες δυνατές μηχανογραφικές λύσεις σε τουριστικά γραφεία σε όλη την Ελλάδα, αποκτώντας μοναδικό know-how και εκτεταμένο πελατολόγιο, εξελίσσοντας διαρκώς ένα βασικό προϊόν με τίτλο 3S/ITP ERP (Integrated Tourism Package).

Η εταιρεία μας μεγάλωσε και ωρίμασε μαζί με την τουριστική αγορά διευρύνοντας και το πελατολόγιό της και την γκάμα των προϊόντων της, για τα οποία χρησιμοποιούμε σύγχρονα και εξελιγμένης τεχνολογίας εργαλεία. Πρόσθετα, η στρατηγική μας να θεωρούμε πολύ σημαντική την παροχή «επαγγελματικών» και όχι απλά «μηχανογραφικών» λύσεων, αποδείχτηκε επιτυχής. Αναπτύσσοντας με τους πελάτες μας σχέση συνεργατών και όχι καθαρά πελατειακή, δίνουμε λύσεις που βασίζονται στην πλήρη κατανόηση των συγκεκριμένων προβλημάτων και αναγκών τους. Μ’ αυτόν τον τρόπο συνεργασίας, ο πελάτης λαμβάνει υψηλής ποιότητας συνολικές υπηρεσίες και εμείς διατηρούμε και αυξάνουμε το μεγαλύτερο πλεονέκτημα μας, το βαθύ know-how, που διαθέτουμε σε θέματα τουρισμού.

Με μια επιτυχημένη πορεία 30 χρόνων στον χώρο του τουρισμού έχουμε ήδη μεθοδικά διαμορφώσει το μέλλον. Στοιχεία όπως η ποιότητα και η διάρκεια που εξασφαλίζεται από έναν πυρήνα συνεργατών με πολύχρονη εμπειρία στον τουρισμό, αποτελούν τα σημαντικότερα εφόδιά μας για το μέλλον.

Συνεχίζουμε να διευρύνουμε ακόμη περισσότερο την γκάμα των προϊόντων μας, φροντίζοντας να είμαστε σταθεροί στην λεπτομέρεια και την διαρκή ενημέρωση που έχει ανάγκη η back office φυσιογνωμία των εφαρμογών μας. Τα τελευταία χρόνια, ακολουθώντας τις απαιτήσεις του κλάδου για διαδικτυακή παρουσία και online πώληση τουριστικών υπηρεσιών, ολοκληρώσαμε επίσης τη διασύνδεση των εφαρμογών μας με internet interfaces, τα οποία έχουν εγκατασταθεί και λειτουργούν με εξαιρετική επιτυχία στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.